Logo Kogutex d.o.o.


KOGUTEX d.o.o.
Konjščina
HR - 49282
Dragutina Božića 3
+385 49 465 230Menu gif
header

Kina

Kogutex letakPoduzeće "KOGUTEX" d.o.o. ove godine, u suradnji sa APIU i HKG, nastupa na najvećem međunarodnom sajmu robe široke potrošnje u NR Kini, sajam CICGF - China International Consumer Goods Fair, Ningbo, Kina, 8 - 11 lipnja 2010, te će na taj način direktno prezentirati autohtoni Hrvatski proizvod zagorske mlince pupulacijski najvećoj zemlji na svijetu.

Profil događanja: China International Consumer Goods Fair (CICGF) pod supokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Zemaljske Narodne Vlade Provincije Zhejiang najveći je profesionalni sajam robe široke potrošnje u Kini. Održava se u gradu Ningbou, NR Kina u Ningbo Međunarodnom konferencijskom i izložbenom centru, u lipnju svake godine.

Profil posjetitelja: Predstavnici lokalnih i međunarodnih hipermarketa, supermarketa, trgovačkih centara i maloprodajnih lanaca, distributeri, uvoznici iz Europe, Bliskog i Srednjeg Istoka, Rusije, Sjeverne Afrike i Balkana, te vlasnici lokalnih i međunarodnih robnih marki, menadžeri nabave trgovina, hotela i restorana, turistička poduzeća, javne vlasti.

Profil izlagača: 9th China International Consumer Goods Fair biti će održan na izložbenom prostoru od 90.000 m² sa preko 4000 štandova, a sastojati će se od osam specijaliziranih izložbi:
1. kućanski tekstil i odjeća
2. kućanski aparati i elektronika
3. namještaj i uredska oprema
4. sport, turizam i proizvodi za rekreaciju
5. predmeti za dnevnu uporabu
6. umjetnost, obrt i darovi
7. prehrambeni proizvodi
8. strani proizvodi i usluge

Predstavnici poznatih poduzeća i brandova te proizvođači novih proizvoda iz Kine i inozemstva prisustvovati će ovom sajmu što ujedno predstavlja idealnu priliku za poslovne ljude iz cijelog svijeta za razmjenu informacija i promicanje poslovanja.