Logo Kogutex d.o.o.


KOGUTEX d.o.o.
Konjščina
HR - 49282
Dragutina Božića 3
+385 49 465 230Menu gif
header

O nama

KogutexPoduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće.
Osnivač i vlasnik poduzeća je Stjepan Gorički koji zastupa poduzeće samostalno i pojedinačno. Djelatnost našeg poduzeća je maloprodaja prehrambenih proizvoda i ostale robe široke potrošnje, te proizvodnja zagorskih mlinaca.
Danas poslujemo na 4 lokacije: trgovine u Konjšćini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Bedenici, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.
Trgovine ''KOGUTEX'' prepoznatljive su po lijepom uređenju, konkurentnim cijenama, velikom asortimanu robe, ljubaznom osoblju, te mogućnošću nabave robe po želji naših kupaca u najkraćem mogućem roku.
U sastavu našeg poslovnog sustava zaposlen je 41 radnik zadovoljavajuće stručne struke za obavljanje svoje djelatnosti.
Kroz protekle godine ''KOGUTEX'' d.o.o. se učvrstio i stvorio dobar temelj u malorodaji robe široke potrošnje u manjoj regiji na području Konjščine i Zlatar Bistrice, i napredovao u svom razvoju, a u zadnje vrijeme odoljeva naletu jake i žustre konkurencije. Unatoč dolasku konkurencije na naše područje u proteklih par godina ''KOGUTEX'' bilježi lagani porast ukupnih prihoda što u uvjetima sve veće i jače konkurencije nije zanemariv podatak.
Smješteni smo na istočnom dijelu Krapinsko Zagorske županije, u općini Konjščina.Konjščina
Kako smo usko smješteni tik do Zagrebačke županije, tako je i naše poslovanje, prodaje zagorskih mlinaca i nabava roba orijentirana prema Zagrebu i Varaždinu. AC Zagreb-Varaždin, je udaljena samo 15 km od Konjščine, ulaz/izlaz Komin (AC Zagreb-Varaždin), što nam omogućuje kontinuirano ubrzanu dinamiku nabave roba, kako bi naše trgovine pravovremeno bile opskrbljene svježim voćem i povrćem, delikatesama, te svom drugom robom široke potrošnje, a samim time, naši vjerni kupci zadovoljni našom uslugom i ponudom.

Želite li Vašu kupovinu obaviti po povoljnim cijenama, širokim asortimanom, te uz ljubazno osoblje, posjetite nas u jednoj od naših trgovina.
Pogledajte i interaktivnu kartu, te kako doći do nas i kako nas pronaći.

Vaš ''KOGUTEX'' team.